Ghost Gaming Association

 

Translate This Page

Hej På er Jr. Gamers!!

Här på våran GGA Junior sida finns det massor av gratis spel, det finns stora kända spel som Star Wars, Team fortress, League of Legends som är gratis att spela direkt via våra länkar och banners.
Här kommer även att finnas länkar till olika typer av mindre spel som brädspel som t.ex Schack, Mahjong m.m och olika typer av arcadspel som Sonic, DonkyKong, Mario bros m.m

An other good game that is realy tested and for FREE is War Thunder, you can chose if you want to run air battles ore tank battles

Battlefield Heroes

Battlefield Heroes™ är EA:s superpopulära skjutarspel där du skapar och uppgraderar din egna, tecknade krigshjälte. Miljontals spelare har spenderat otaliga timmar i detta roliga och snabba multiplayerspel med inbyggd matchmaking för att säkerställa en rättvis fight. Skapa och bygg upp en unik tecknad krigshjälte. Strid mot dina vänner i ett otroligt multiplayerkrig. Öka din hjältes kraft med upplåsningsbara färdigheter och stiga i grad.

Need for Speed: World

Need for Speed World är ett GRATIS racingspel online där du bestämmer hur du vill spela i en massiv multiplayervärld. Anslut till dina vänner eller tävla mot hela världen när du klättrar upp i rankningslistorna. Kör de senaste bilarna eller återupplev klassiska NFS-ögonblick med den evigt ökande listan över bilar. Sätt din prägel på bilarna med ett oändligt antal kombinationer av färger och lack.

Lord of Ultima

Lord of Ultima™ är EA:s populära webbläsarbaserade strategispel som simulerar en verklighetstrogen medeltida civilisation. Som en ivrig erövrare tar spelaren plats i det här nyfunna landet i Caledonias värld och börjar bygga upp sitt imperium genom att utveckla sin enkla by till en grönskande och högst anpassningsbar huvudstad. För att bli den mäktige och fruktade Lord of Ultima måste spelaren bemästra diplomati och byteshandel likväl som militära uppdrag såsom att spionera, plundra, attackera och belägra fiendestäder. Lord of Ultima innehåller djupgående strategiskt spelande, omfattande stadsbyggnadslägen och flera sociala funktioner, exempelvis avancerad byteshandel, möjlighet att skapa allianser, onlinechatt och forum.

Battlefield Play4Free

Battlefield Play4Free™ är ett nästa generations FPS-spel för flera spelare online som kombinerar det bästa från Battlefield-serien:

  • Uppdateringar av de klassiska kartorna och fordonen från Battlefield 2
  • Klasserna och de kraftfulla vapnen från Battlefield: Bad Company 2
  • Den rollspelsliknande nivåökningen och anpassningssystemet från Battlefield Heroes

Spelinnehåll

  • Den bästa grafiken i genren: Battlefield Play4Free™ är det enda realistiska och gratis FPS-spelet som utmanar konsoltitlar med dess grafik, innehåll och realism.

  • Fullständig krigsföring online: Battlefield Play4Free™ innehåller det bästa från Battlefield-serien inklusive fullständig fordonskrigsföring, sandlådespelande i världsklass och intensiva 32-spelarstrider.

  • Ett omfattande anpassningssystem: När spelare gör framsteg i spelet kan de lära sig ett stort antal stridsfärdigheter och tjäna valuta som kan spenderas på ett stort urval av förödande vapen och utrustning för att skapa en unik soldat med ett unikt sätt att ta sig an fienden.

BattleForge

BattleForge™ är ett Play4Free-spel som kombinerar strategi, fantasy, byta kort och magiska besvärjelser i en dynamisk onlinemiljö. Det erbjuder en innehållsrik och högkvalitativ upplevelse med spännande kampanjer, kartor, en stor variation av karaktärer och mängder av spelbara kort. Allt det är dessutom gratis! Att kombinera strategisk realtidsspelande från klassiker som Command & Conquer™ med en komplett onlinecommunity så leder BattleForge strategigenren framåt med dess multiplayerdesign online och communityfunktioner. Samlarkorten i spelet är krigets verktyg där alla representerar en besvärjelse, enhet eller byggnad som skapas direkt på slagfältet i bländande 3D-grafik. BattleForge innehåller scenarion för både en spelare och samarbetsläge för 2-12 spelare, samt rankade och icke rankade PvP-dueller. Med samarbetsspel, chattrum och en välfylld marknadsplats som innehåller direkta byten, auktionshall och brevsystem i spelet är BattleForge den första RTS-titeln som kombinerar de sociala och communitybaserade aspekterna i ett MMO med spännande realtidsstrategi.

Command & Conquer: Tiberium Alliances

Command & Conquer: Tiberium Alliances introducerar ett helt nytt sätt att spela i C&C-universumet via ett webbläsarbaserat strategiskt MMO som är gratis att spela.
Spelet är baserat på Command & Conquer Tiberium-universumet och din skicklighet som befälhavare kommer att sättas på prov när du strider om resurser och världsherravälde.
Bygg upp din bas, optimera resursproduktionen och upptäck nya attack- och försvarsstrategier medan du förbereder strider i PvP eller PvE.
Viktigast av allt, du måste bygga upp strategiska allianser för att koordinera massiva attacker och ge varandra stöd i kriget om tiberiumet.

 
 
TEST