Ghost Gaming Association

 

Translate This Page

 Nya Frostbite 3!!

Storyn bakom Motorn av tillverkarna självNu har EA: s DICE-studio presenterat både Frostbite 3 motorn och det första spelet som kommer att använda den, motorn kommer att möjlig göra större miljöer och extra förstörelse av omgivningarna.

Battlefield 3 Och DICE! Allt om Battlefield 3

DICE har här lyckats med Battlefield 3 " Premium " att bli en av världens största online  spel, expansions pack har kommit i jämn ström men nu blir väl The End Game den sista. DICE och EA Games med Origin har byggt upp ett stort nätverk inom gaming och det lär bara växa. Det är DICE som har tillverkat spelet men det är EA Games som har hand om nätverket kring spelet, sociala medier som The Battlefield Blog, Battlelog, Origin.

Battlefield 3 är här på väg före konkurrenterna med kraften i nya Frostbite 2, nästa steg på DICE banbrytande spelmotor. Denna state-of-the-art-teknik är den grund på vilken Battlefield 3 är byggt, överlägsna bildkvalitet, en stor känsla av yta, massiv förstörelse, dynamiskt ljud och otroligt verklighetstrogna karaktärs animationer. Som kulor vina genom luften, väggar rasa och explosioner som kastar dig till marken känns slagfältet mer levande och interaktiv än någonsin tidigare. I Battlefield 3, tar spelaren steget in i rollen av eliten i US Marines där de kommer att uppleva pulshöjande enspelaruppdrag och Adrenalin drypande multiplayer banor, allt på många olika platser från hela världen inklusive Paris, Teheran och New York.

Här kommer vi att ha med allt som har med Battlefield 3 att göra, Vi har länkat till det mesta du kan hitta  om Bf 3 Gaming, till Forum, Bloggar, Felsök, info, tips och trix, optimeringar,och historia sen Battllefield 1942 fram till i dag.

BF 3 Series

Ghost Wallpaper. Klicka på bilden. 

 
 
TEST